top of page

Ruud Verkoeijen 

muzikaal leider & arrangeur

CREATIEF TEAM

IMG_1138_edited.png

is als docent verbonden aan de Tilburgse Muziekschool (Factorium) en heeft meerdere conservatoriumopleidingen achter de rug in Tilburg (toetsen lichte muziek), Den Haag (klassiek piano) en Enschede (keyboard en muzieksoftware). Is naast dirigent ook trompettist, componist en arrangeur. Ruud was 15 jaar als arrangeur, toetsenist en trompettist en later als dirigent verbonden aan het orkest van de MAF (MusicAll Factory) waarmee hij aan de wieg stond van latere musicalsterren als Brigitte Heizer en Freek Bartels. Ook is hij als trompettist al meer dan 20 jaar verbonden aan het Brabants jazzorkest waarmee hij samenspeelde met solisten als Stevie Ann, Benjamin Herman, Trijntje Oosterhuis, Ellen ten Damme, Mathilde Santing en Gerard van Maasakkers. Hij heeft jaren de muzikale leiding bij Kindermusicalgroep Piccolino in Den Bosch gehad en is inmiddels al weer vele jaren bij De Notenkrakers, Djemm! en, sinds 2021, ook bij M-workx actief. Is tevens mede oprichter van Djemm!

Aukje Nieuwenhuijze

regie & choreografie

aukje_01_edited.png

is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater met minor 'regie'. Daarvoor zat ze een aantal jaar bij de MAF (MusicAll Factory) en volgde ze de vooropleiding aan de Dansacademie. Aukje is zelf een heel lange tijd lid van De Notenkrakers en Djemm! geweest en is daar nu al jaren choreografe en regisseuse. Vanaf 2021 verzorgt zij deze werkzaamheden ook ook bij M-workx. Ook was Aukje in 2012 de regie-assistent bij 'Nijntje de musical'. Daarnaast is zij professioneel musicalperformer geweest. Zij heeft rollen in 'Hoe overleef ik mijn eerste zoen' en 'SpangaS Live!' op haar naam staan. Naast het verzorgen van de regie en choreografie bij verschillende groepen en koren, is zij ook eigenaar van Dansstudio Double You Dance in Waalwijk. In 2024 zal zij de functies choreografie en regie-assistentie op zich nemen bij 'Juf Braaksel en de Magische Ring' van STENT Producties naar het boek van Carry Slee.

Reana Oppier

regie assistent

reana_edited.png

is afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans aan de opleiding Productie Podiumkunsten. Ze werkte daarna voor verschillende theaterproducenten waaronder Opusone, Stage Entertainment, Efteling Theaterproducties en Rudolphi Producties. Tegenwoordig werkt ze als Producer Live Entertainment in de Efteling. Reana is ooit begonnen als Notenkrakertje en is ook lid geweest van Djemm!. Momenteel is zij bestuurslid bij zowel De Notenkrakers

als M-workx.

Michael Nieuwenhuijze

                                    Zangcoach

5cff37df-3770-4170-ba89-4a785ca5a474_edi

is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Na zijn opleiding heeft Michael heel wat mooie producties aan zijn cv mogen toevoegen waaronder 'Wicked', 'Miss Saigon', 'Shrek' en 'Legally Blonde'. Momenteel geeft hij zangles aan alle leeftijden. Michael zal ons ondersteunen door zich op solisten te richten tijdens het repetitieproces.

4X5A3046.jpg
Schermafbeelding 2021-02-22 om 13.16.28.

BESTUUR

Toine van de Wiel
voorzitter & productieleider

IMG_1082_edited.png

is al vele jaren in deze functie actief bij Kindermusicalgroep De Notenkrakers, Djemm!, De Longstreetsingers en sinds 2021 ook bij M-workx. Toine is het eerste aanspreekpunt namens alle verenigingen en heeft nog nooit iets ingeleverd op het gebied van passie voor "zijn" groepen. Hij is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken, waardoor je hem ook vaak in onze bouwhal kunt vinden.

Michel van Esdonk
bestuurslid

image2_edited_edited.png

In de 15 jaar dat hij werkzaam was bij de Efteling, kwam hij voor het eerst in aanraking met theater en musicals. In samenwerking met studio 100 kwamen daar prachtproducties uit voort waaronder Doornroosje en De Kleine Zeemeermin. Eenmaal de Efteling te hebben verlaten, bleef het theaterbloed stromen en heeft hij in verenigingsverband meerdere functies mogen vervullen als bestuurslid, productieleider, decorontwerper/bouwer. Musicals als Peter Pan, Belle en het Beest, De wereld rond in 80 dagen en Shrek zijn zomaar wat titels die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen en waar hij met gepaste trots op terug kijkt. Michel is ook bestuurslid bij

musicalgroep M-workx.

image00006_edited.png
Luc Verboven
bestuurslid

Luc is afgestudeerd aan University of Applied Science Breda, richting International Media and Entertainment Management en werkt sindsdien als videoproducer. In 2015 werd hij regie-assistent bij De Notenkrakers en in 2017 voegde hij zich ook bij het bestuur van de kindermusicalgroep. Van 2008 t/m 2022 was Luc zelf lid van musicalgroep Djemm!. Nadat hij de leeftijd van 30 jaar bereikte, stapte hij over naar volwassenengroep M-workx en trad hij bij Djemm! toe tot het bestuur. Voor beide groepen neemt hij een deel van de vormgeving op zich. Op deze manier kan Luc na zoveel jaren nog steeds betrokken blijven bij zijn Djemm!

Mari Hamers
Penningmeester

IMG_1126_edited.png

is al 15 jaar penningmeester bij Djemm! en al 10 jaar voor De Longstreetsingers. Ook bij

M-workx zal hij deze taak op zich nemen. Aangezien hij zelf maar liefst 23 jaar aan theater heeft gedaan,is het een mooi gegeven om op deze manier zijn steentje te kunnen blijven bijdragen aan deze groepen.

  • Instagram
  • Facebook
4X5A1752.jpg
4X5A3004.jpg
bottom of page