top of page

Bij Djemm! werken we met audities.

Om de kwaliteit van onze producties te waarborgen, houden we deze elk jaar opnieuw. Dit is om de huidige groep aan te blijven vullen met enthousiaste en gedreven mensen, maar het is voor de huidige leden ook een uitgelezen kans om te laten zien dat je bent gegroeid na een productiejaar. Het woord 'auditie' klinkt al spannend genoeg, dus vertellen we je hieronder graag hoe dat bij ons in zijn werk gaat!

Voor de deelname aan de auditie is een bijdrage verschuldigd van €25 als borg. Na de audities zal dit bedrag worden geretourneerd/verrekend. Let op: de borg wordt geretourneerd/verrekend indien er daadwerkelijk aan de auditie is deelgenomen.

4X5A9078.jpg
4X5A3664.jpg
4X5A7197.jpg

ZANG

Natuurlijk horen we allereerst graag je stem! 

Tijdens de auditie zing je 1 nummer dat je goed ligt. Hierbij zal Ruud je op de piano begeleiden. Onderaan deze pagina vind je een lijst met nummers waaruit je kunt kiezen. Van al deze nummers hebben wij de bladmuziek. Uiteraard mag je ook zelf een nummer kiezen. In dat geval vragen we je uiterlijk 1 week voor de auditie je bladmuziek door ons te laten controleren. Wij werken niet met karaokebanden!

SPEL

In een musical- en/of muziektheater stuk wordt er uiteraard veel geacteerd.

Los van het feit dat we altijd in de opstart van zo'n jaar met leuke speloefeningen aan de slag gaan, is het voor ons prettig om te weten wat je startniveau is. Hiervoor leer je een monoloog uit je hoofd. Na inschrijving ontvang je een lijst met monologen waaruit je kunt kiezen. Wanneer je zelf een andere monoloog hebt, vragen we je deze een week voor de auditie door ons te laten controleren.

DANS

Ben je goed door de zang- en spelauditie heengekomen, dan nemen we als laatste onderdeel nog een dansauditie af met de andere auditanten. Hiervoor hoef je niks voor te bereiden. Je krijgt een korte choreografie aangeleerd die je vervolgens op muziek gaat uitvoeren. Je mag gewoon vragen stellen wanneer je het even niet meer weet. We kijken naar je 'pick up' -hoe snel je de dans oppikt- en naar de uitvoering van de dans. Soms doet een lach al wonderen!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page