IMG 2687

Over DJEMM!

We schrijven juni 2003. In Waalwijk heeft binnen het kader van Waalwijk 700 deze maand de jongeren manifestatie Power 2 Move (P2M) plaatsgevonden. Een veel gehoorde kreet: Er is weinig te doen voor jongeren in Waalwijk!


Daar is u dus verandering in gekomen!

Vier enthousiaste musicalfanaten zijn gekomen tot de oprichting van een musicalgroep voor jongeren / jong volwassenen in de leeftijd van 15– 30 jaar. Na overleg met een evenzo enthousiaste directeur van theater De Leest, Harrie Vermeulen, zijn op 26 september 2003, na een uitgebreide auditie, de repetities van deze nieuwe groep van start gegaan in voornoemd theater.

In november 2004 werden de eerste 2 uitvoeringen op de planken gebracht van "Brainwave". Een volledige eigen produktie. Het succes van deze musical smaakte naar meer. Een jaar later (2005) werden de drie voorstellingen van 'Witches or Bitches' met een enorm enthousiasme door het publiek omarmd. In de jaren daarna waren de uitvoeringen ook een eclatant succes. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de nieuwe productie in 2019 in volle gang. Inschrijven voor de audities voor de productie in 2020 kan via het inschrijfformulier op deze site. Ook deze musical wordt weer op het lijf geschreven van een enthousiaste cast! Onder leiding van professionals worden de djemmers onderwezen in zangtechniek, koorzang, dramalessen en choreografie om uiteindelijk de verworven vaardigheden in de praktijk te brengen door het instuderen en uitvoeren van een musicalproduktie. Deze produktie wordt begeleid door een live orkest en uitgevoerd in een professioneel theater.

Meer informatie