djemm

Welkom bij Djemm!

A Chorus Line op 1,2 en 3 oktober 2021 door Djemm!         Theater De Leest in Waalwijk

 De enerverende en wereldberoemde musical speelt zich af op een toneel in een theater waar een groep dansers auditie komt doen voor een rol. Het publiek krijgt een kijkje in hun levens en hun motieven om voor dit onzekere vak te kiezen. Een live orkest begeleidt het geheel. 

 De repetities van Musicagroep Djemm! zijn wekelijks van 19.00 tot 22.00 uur in De Voorste Venne in Drunen. Aanmelden kan via de site www.djemm.nl of vraag meer info en/of een inschrijfformulier aan via info@djemm.nl.

Zin om in een geweldig leuke musical te dansen, zingen en te spelen? Meld je dan aan bij Djemm!

Ervaring is prima maar geen vereiste. Wat heeft Djemm! te bieden: 3 uur per week repeteren. Wel of geen ervaring speelt geen rol. Zang, dans en spel. Individuele begeleiding. Professioneel creatief team. Hoog niveau. Altijd met een live orkest en ‘last but not least ‘ : een super fijne en gezellige groep waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn. De leden variëren in leeftijd van 15 tot ca. 30 jaar en komen uit de gehele regio. De repetities zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Inschrijven kan via het inschrijfformulier wat te vinden is op deze site of aan te vragen via info@djemm.nl. Wil je nog wat meer informatie? Mail gerust!

De musical '13' enorm succes! Publiek uit haar dak en laaiend enthousiast! Uitvoeringen op 4-5-6 oktober 2019 in Theater De Leest in Waalwijk.

Roland Raadsma is bijna 13 en hij kan niet wachten. Zijn leven ziet er rooskleurig uit, totdat hij hoort dat zijn ouders gaan scheiden. Hij verhuist met zijn moeder vanuit Amsterdam naar het kleine stadje Loppersum. Als hij door krijgt dat de populaire kinderen uit zijn nieuwe klas niet van plan zijn om naar zijn Bar Mitswa te komen, wordt het leven op school er niet leuker op. Hij probeert toch nog met iedereen vrienden te worden, maar dat valt niet mee. Uiteindelijk op het einde van het schooljaar komt hij er toch achter, wie uiteindelijk zijn echte vrienden zijn! Een enerverende musical met geweldige zang- en dansmuziek!

Djemm! weergaloos!

In het weekend van 5,6 en 7 oktober 2018 speelde Musicalgroep Djemm! met heel veel succes 3x de swingende musical The Weddingsinger in Theater De Leest in Waalwijk. De reacties van het publiek na afloop waren zeer lovend en vol enthousiasme. Terecht, want de kwaliteit van de zowel de zang als de dans en het spel was van een zeer hoog niveau.

De musical had veel vaart en ook aan de decors en de kleding was veel aandacht besteed. Het verhaal speelde zich af in 1985 en het tijdsbeeld uit de jaren ’80 was perfect vertaald naar de toneelbeelden en de vormgeving. In het script was veel humor verwerkt en dat viel heel goed bij het publiek. De lachsaldo’s waren dan ook niet van de lucht. De rol als ‘Weddingsinger’ was Jessy Hooijmaijers op zijn lijf geschreven. Som als een wervelwind en dan weer met de vereiste rust wist hij het publiek in vervoering te brengen.

De ‘badguy’ werd perfect neergezet door Luc Verboven, die ook uitblonk door zijn diverse dubbelrollen (zelfs een met een zeer natuurlijke Limburgse tongval). De rol van Julia, het meisje dat eerst verliefd werd op de ‘badguy’ maar uiteindelijk met de Weddingsinger in het huwelijk trad, werd fantastisch gespeeld en gezongen door Imahni Tsolakis. Ook de overige castleden deden daar niet voor, de kwaliteit spatte ervan af. Regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze werd dan ook verdient bedolven onder de complimentjes. Het zeer sterke orkest o.l.v. Ruud Verkoeijen maakte het plaatje compleet waardoor het een geweldige voorstelling was om te zien en te beleven! Een waardige jubileumproductie van en door Musicalgroep Djemm! Ben je 15+ en zou je ook mee willen doen met de nieuwe productie van Djemm! meld je dan aan via info@djemm.nl. De audities zijn in november en december en de repetities starten in januari 2019. De kwaliteit van Djemm! is een fantastisch visitekaartje voor Waalwijk. 

Fantastische musical door Djemm! 

Shrek boeide van begin tot eind!

Waalwijk, Theater De Leest. 6,7 en 8 oktober 2017: In het eerste toneelbeeld maakte het publiek in een flashback kennis met Shrek als klein manneke die door zijn vader en moeder op pad werd gestuurd om zijn plekje in het moeras te vinden. Jaren later heeft de kleine Shrek het moeras inderdaad tot zijn domein gemaakt en wordt hij verrast door een groet groep sprookjesfiguren die door Heer Farquaad naar het moeras zijn verbannen. Een kleurrijk en sterk begin van een zeer indrukwekkende en sprankelende voorstelling van Djemm! afgelopen weekend (3x een volle zaal) in Theater De Leest in Waalwijk.

De musical had veel vaart en heerlijk veel humor. Het publiek werd dan ook meegesleept door de  belevenissen van Shrek, de grote groene Oger (Jessy Hooijmaijers) die samen met de Ezel (Luc Verboven), die letterlijk uit de lucht kwam vallen, op weg ging om van Heer Farquaad te eisen dat hij zijn moeras terug zou krijgen en de sprookjesfiguren weer vrij zou laten. Dit liep even iets anders. Farquaad (Jimmy Hooijmaijers) moest trouwen met een prinses, maar die zat opgesloten in een toren die bewaakt werd door een draak. Wanneer Shrek prinses Fiona (Loes Dieltjens) bij Farquaad zou brengen, dan kreeg hij zijn moeras terug. Zoals in de meeste sprookjes kreeg uiteindelijk ook dit verhaal een happy end. De cast van Djemm! wist de harten van het publiek te stelen. Naast de energieke nummers (waaronder een flitsende tapdans en een vrolijke poppendans) was er ook plaats voor enkele gevoelige en dus kippenvel nummers. De afwisseling in de zangnummers was dan ook goed gekozen en het spel, de zang en de dans van alle spelers zeer sterk. Overweldigend en mooi was ook zeker de kleding en de decors. Extra compliment dus aan de naai- en bouwploeg van Djemm! Een zeer terecht en ovationeel applaus viel de cast van Djemm! ten deel nadat de laatste noten waren gezongen en de laatste pasjes gemaakt. Regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze heeft de 19 Djemmers en 2 gastspelers (leden van De Notenkrakers) op een geweldige wijze laten spelen en dansen, petje af! Edit Bartos was verantwoordelijk voor de vocal coaching van de solisten en Ruud Verkoeijen voor de ensemblezang en voor het zeer sterk spelend orkest. Shrek, de musical, was een lust voor ogen en oren! Applaus voor Djemm! Meedoen met de volgende productie? Ben je tussen de 15 en 30 jaar? Meld je dan nu aan voor de audities via het inschrijfformulier wat te vinden is op www.djemm.nl of mail naar info@djemm.nl

Djemm! Voor wie musicalkwaliteit zoekt en wil laten zien!

Op 14 oktober 2017 was Djemm! op uitnodiging te gast tijdens het Proud On Stage festijn in de grote zaal van theater De Harmonie in Leeuwarden.

Op 10, 11, 13 en 14 november 2015 heeft Djemm! de backing vocals en choreografie mogen verzorgen bij Memories & Dreams in sporthal De Slagen in Waalwijk. Het was weer een geweldige muzikale happening die zijn gelijke niet kent! Voor meer info en een terugblik kijk op http://www.memoriesanddreams.nl/

Op 31 oktober 2015 heeft Djemm! op het Balk Topfestival in De Doelen in Rotterdam in de Topklasse Jeugd de 1e prijs gewonnen! Als beloning mocht de groep optreden voor 2500 uitzinnige toeschouwers!

Djemm! is een musicalgroep uit Waalwijk. De groep bestaat uit enthousiaste jonge mensen tussen de 15 en 30 jaar uit de gehele regio Den Bosch-Waalwijk-Tilburg. Elk jaar zetten we na intensieve workshops en repetities een productie op de planken.

Regie / choreografie: Aukje Nieuwenhuijze. Muzikaal leider Ruud Verkoeijen. De repetities zijn op iedere vrijdagavond van 19.00 - 22.00 uur in theater De Leest in Waalwijk. Nadere informatie via 0416-333579 (Toine van de Wiel) of via info@djemm.nl

Privacyverklaring: In de AVG wordt onder privacy verstaan de gegevensbescherming waarmee de privacy wordt geborgd. Stichting Musicalgroep Djemm! legt de gegevens vast die noodzakelijk zijn voor uitvoering van het lidmaatschap. Wij verstrekken deze gegevens niet aan andere partijen, anders dan aan partijen voor wie het noodzakelijk is om deze gegevens of delen daarvan te verkrijgen zoals bijvoorbeeld de eigenaren van een kampverblijf. De mailadressen worden uitsluitend gebruikt om informatie en nieuwsberichten te sturen die onze stichting betreffen. De gegevens worden derhalve alleen gebruikt voor doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. De Stichting zorgt voor een goede passende beveiliging, zowel technisch als fysiek, van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

NL92 RABO 0166 2124 58

MELD JE NU AAN VOOR DE PRODUCTIE IN 2020!

Samen met leeftijdsgenoten werken aan een nieuwe productie en daarbij heel veel leren aangaande de verschillende disciplines maar ook zeker je onzekerheden overwinnen; dat is DJEMM! Djemm! is een erkende musicalopleiding dus tevens geschikt voor stage ROC artiest!
Ook als vooropleiding voor de Fontys dansacademie richting musical of muziektheater is Djemm! de enige juiste opstap!

Een inschrijfformulier is te vinden op deze site alsmede het reglement met daarin o.a. de kosten voor 1 jaar Djemm!Het laatste nieuws

Recensie Legally Blonde

Spetterende musical door Djemm! Legally Blonde bruist van begin tot eind!

Lees meer >

Bekijk nu de trailer van Bad Girls!

Trailer Bad Girls

Lees meer >

Bekijk nu de trailer van PROOST!

De trailer van onze aankomende productie is te bewonderen op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=BlLqPacXDRY

Lees meer >

DJEMM! winnaar BALK TOPfestival!

DJEMM! winnaar BALK TOPfestival!

Lees meer >

Bezoek ons op Facebook!

Anno 2013 is het tijd om over te stappen van ons Write2Me Gastenboek naar Facebook. Word onze vriend en Like ons ze veel als je wilt :)

Lees meer >

Bekijk nu de trailer van VET!

De trailer van onze aankomende productie is te bewonderen op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=b6gUAIra_jY

Lees meer >

Bekijk nu de trailer van Legally Blonde!

Bekijk de trailer van Legally Blinde!

Lees meer >